вашата кошница е празна!
  • Български
  • English
  • Руский

Доставка и плащане

За да направите поръчка трябва да посочите име, email, телефон и адрес за доставка.

Информацията, която изискваме от Вас е единствено за изпълнение на поръчката Ви.

Може да се възползвате и от услугата “Бърза поръчка”, като не е необходимо да се регистрирате. След всеки артикул има съответната форма  за “Бърза поръчка”. Необходимо е да оставите телефон за контакт, в коментар – да напишете номера на избрания от Вас продукт, вашите имена, емейл и адрес за доставка. Ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката.

До 24 часа след като сте поръчали избраният от Вас артикул ние ще се свържем с вас, за да потвърдим поръчката.

Продуктите се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ до офис на Еконт или до личен адрес, с куриерска фирма Рапидо до личен адрес и с куриерска фирма Спиди до офис на Спиди.

Максималният срок на обработване на поръчката и доставката е до 5 работни дни, но се стремим да предадем на куриера поръчаните от Вас стоки на следващия работен ден след извършване и потвърждаване на поръчката.

Продуктите се изпращат винаги с опция преглед и тест и след одобрението им от клиента се заплащат с наложен платеж.

Доставката се поема от купувача, по тарифа на куриера, като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от цените по доставката.

Според Закона за защита на потребителите стоката, получена от клиента, може да бъде върната в рамките на 7 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото като в момента на предаването й от магазина на клиента (включително ненарушената опаковка).

Отделно и независимо от това, на рекламация подлежат всички стоки с производствен дефект.

 

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...