вашата кошница е празна!
  • Български
  • English
  • Руский

Детски слънчеви очила

Детски слънчеви очила

Да се предпазят очите от слънчеви лъчи в условия на увеличаваща се радиация е  едно от най-важните условия за съхранение на здравето.

Особено  значение това има за децата. Децата имат изключително голяма нужда от качествени слънчеви очила, които наистина да предпазят очите им.

Най-уязвими за слънчевите лъчи са очите на малките деца. Важно е за всички, но още повече за детските очи, очилата да бъдат със 100% UV защита на филтъра, тъй като те прекарват повече време в игри навън, където са изложени на директна слънчева светлина. Детските очи са много по-чувствителни към UV и HEV светлината поради понижената филтрация на високоенергийните лъчи от вътреочната леща. Това е особено присъщо за малките деца, именно за това е важно децата да бъдат приучени да носят слънчеви очила веднага щом започнат да играят навън.

Хубавото при слънчевите очила в наши дни е, че вече има подходящи модели за всички вкусове и се предлага голямо разнообразие. Дизайнът е създаден така, че да се харесва на децата и те с радост и желание да носят очилата с тъмни стъкла, които родителите са купили. Материалите от които са направени очилата са еластични, хипоалергични и в повечето случаи устойчиви на счупване.

Овални, кръгли, правоъгълни, тип котешки очи, или бъбрековидни (тип авиатор) форми са на мода сега. Металните рамки са много популярни, но най-актуални за децата са пластмасовите рамки, които са миниатюрни копия на най-модерните модели за възрастни. Те са функционални, удобни и модерни.

 

Филтриране по подкатегории

Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Детски слънчеви очила 1
01 Детски слънчеви очила - за момиченце. Детските очила са с поляризация и със 100% ув защита за ..
15,00 лв.
Детски слънчеви очила 2
02 Детски слънчеви очила.  Детските очила са с поляризация и със 100% ув защита за предпазва..
15,00 лв.
Детски слънчеви очила 3
03 Детски слънчеви очила. Детските очила са с поляризация и със 100% ув защита за предпазване на ..
15,00 лв.
Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...