вашата кошница е празна!
  • Български
  • English
  • Руский

Нашите препоръки

Шапките са ценен моден аксесоар, който завършва тоалета и ви откроява.

Подбраните с вкус дрехи могат да направят всеки един човек стилен и забелязващ се. А също така и да поправят или скрият някои недостатъци. А за да е всичко завършено  ви трябва и една шапка, която да се съчетава по уникален начин с вашият стил на обличане. Именно шапката е аксесоара, който ви отличава, и същевременно оставя послание . Шапката е тази, която привлича като магнит погледите към вашата персона. Тя е тази, която може да привлече възхищение и завист, понякога. Шапката, като един чудесен и завръщащ се моден аксесоар,  може да остави различно послание, да внесе повече настроение и най-вече да подчертае вашият зашеметяващ тоалет. 

Плетените шапки винаги са присъствали в нашия гардероб - от баретата, до шапката - тип калцун, през онези, които приличат на бонета.

Изплетени от пухкава или съвсем тънка прежда, те имат за цел да те предпазят от студа, наред с това предпазват и косата ти от вредното въздействие на мъглата и влагата през есента и зимата.
Плетената шапка създава усещане за различност и уникалност, особено ако е ръчно изработена, внася във визията ти бохемски шик и много артистичност.
Ние горещо я препоръчваме не само за предстоящите минусови сутрешни температури, но и изобщо като неотменна част от Вашия гардероб.

Кожените шапки се предлагат в разнообразие от цветове.

Има тъмни и неутрални тонове, които са подобни на естествените оттенъци на кожата, или ярки и ексцентрични нюанси.

Кожените шапки са доста гъвкави, когато става въпрос да се носене. Няма почти никакви ограничения.

Можете да носите кожени шапки с кожени панталони, дънки, кадифени поли или с почти всеки стил на облекло и обувки.

Аксесоарите от кожа с косъм заемат все по-голяма част от модните колекции.

Особено актуален тренд са кожените наметки. 

Ето и няколко прости правила за носене на шапка:

1. Пропорциите й трябва да са в синхрон с пропорциите на тялото и формата на лицето ви.

2. За високите жени и дамите с кръгли лица (и тела) се препоръчват шапки с широки периферии.

3. За слабите и нисички дами периферията не бива да надхвърля широчината на раменете.

4. На жените с очила не отиват шапки с цветя или с други декорации.

5. Шапките с воал не подхождат на костюми с мъжка кройка. Ако искате да се чувствате комфортно, дъното на шапката трябва да се опира до темето ви, а ако и това не я прави стабилна, използвайте декоративна игла, с която да я закрепите към главата си.

6. В никакъв случай не забравяйте и косата - ако тя е много дълга, оформете я в ниска опашка или гладко я приберете назад.

7. Цветовата гама на шапката трябва да кореспондира с дрехите ви. Удачен избор е материалът на шапката да е същия като на чантата, а ако постигнете и хармония с обувките, непременно ще заслужите приза „модна икона".

 

 

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...